Választások Magyarországon: Partnerekként folytatjuk együtt! 🇭🇺

Orbán Viktor ismét győzött

A magyar választók ismét Orbán Viktornak szavaztak bizalmat. A Fidesz-KDNP koalíció olyan elsöprő győzelmet aratott tegnap, amely a jelenlegi kormányfőnek az ötödik választási ciklusához nagyon erős legitimitást biztosít. 
Az alkotmányos többség egyben stabilitást is jelent, amelyre válság idején nagy szükség van. A világjárvány és az orosz-ukrán háború okozta legnagyobb kihívások, az országra váró gazdasági válság következményeinek hatékony kezeléséhez erre a régi-új kormánynak nagy szüksége lesz. 

A tegnapi voksolás eredménye is azt mutatja, hogy az emberek azok mellé állnak, akik a számukra legfontosabb kérdéseket meg tudják válaszolni. Ezek most a béke, a biztonság és a tisztességes megélhetés biztosítása.
A felvidéki magyarokat, az itt élő nemzeti közösségeket képviselő és az általuk lakott régiók érdekeit felvállaló Szövetségnek is az a feladata, hogy az emberek valós problémáira kínáljon megoldást. Ahogy az is, hogy a magyar kormánnyal az előttünk álló időszakban is folytassa az előző választási ciklusokban kialakult jó együttműködést.

(Fotó: Koncz Márton/origo.hu)