Iván Tamás

Miért vállalta a jelölést?
Hiszem, hogy egy olyan Európai Uniót kell teremtenünk közösségünk számára, amelyben fontosak az alapvető értékrendek, a család, a haza fogalma, és amelyben ezen elvek mentén tudjuk egységesíteni a közép-európai országokat. Az utóbbi években a brüsszeli parlament sóhivatallá vált, ahol az értelmetlen törvények kitalálása és betartatása mára már sokkal fontosabb mint az emberek életkörülményeinek a megsegítése.

Miért fontos, hogy a Magyar Szövetség mandátumot szerezzen az EP-ben?
Közösségünknek újra képviseletet kell teremtenie Brüsszelben. Merjük meghatározni saját közösségünk érdekeit, hogy ne azok ellen dolgozzanak, hanem azokért dolgozzunk! És találjuk meg azokat a személyeket, akiket erre a képviseletre alkalmasnak gondolunk! Júniusban Európa új képviselőket, döntéshozókat és vezetőket választ! Júniusban újraírjuk Európa kottáját!

Mi az, amit szeretne megosztani az olvasóval?
Iván Tamás vagyok, 32 éves, közgazdász, egy gyermek édesapja, a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetségének az elnöke. A külföldi tanulmányaim után hazahúzott az otthon érzése. Most azon vagyok, hogy olyan körülményeket teremthessünk régiónkban, hogy valóban itthon legyen érdemes otthont teremteni minden fiatalnak – méltó megélhetéssel, magyar szívvel, a hagyományos értékrendet képviselve.